За нас

facebook: facebook.com/varnagames
email: varnagames@gmail.com
телефон: +359 897 811 277
адрес: гр. Варна, ул. “Котел” 10 (партер)
работно време:
пн-вт: Затворено
ср-пт: 14:00–22:00
сб-нд: 13:00–22:00

Varna Games е място за споделяне. Не във фейсбук, говоря за споделяне на преживявания. Игрите и събитията са просто повод да се съберем, да се заредим с хъс и енергия, да се посмеем и да създадем спомени.

Всъщност за какво се сещате първо, когато чуете за настолни игри? Ако в главата ви изниква единствено Монополи, значи някъде по пътя сте пропуснали цяла вселена и задължително трябва да ни посетите поне веднъж. Ако сте играли веднъж-два пъти нещо по-съвременно – това е мястото, където да намерите още интересни или по-любими игри. Ценителите си знаят – изборът е голям, турнирите са редовни, а забавлението е гарантирано.

Тук далеч не става дума само за настолни удоволствия – при нас ще намерите и доста ролеви игри. Ако пък сте фенове на прословутите Yu-Gi-Oh, Magic: The Gathering или Hearthstone – с тези не само разполагаме, но и събираме играещите в региона на редовни турнири. Като казах турнири, играете ли The Resistance: Avalon? И за вас имаме нещо предвид.

Отделно от това веднъж в месеца имаме ден, посветен на ролевите игри, където можете да си намерите или сформирате група за Dungeons & Dragons, Vampire: The Masquerade, Fantasy Age, The Call of Cthulhu… Споменах ли за тематичните вечери? Хелоуин парти, Хари Потър парти, коледни, великденски и всякакви поводи празнуваме със сангрия, пуканки и игри в специална атмосфера. Има и още, ама ще ви оставя другото сами да го откриете.

И така, в клуба има над 60 места и повече от 100 различни игри, включително експанжъни, както и книги за ролеви игри, а входът е 3.00 лв за цял ден. Намираме се на ул. “Котел” 10, на 1 минута от Драматичния театър и на около 10 минути от ЖП гара. Освен че сме на пъпа на града, редовно участваме в младежките изложения и АниФест-овете във Варна. Екипът ни в момента наброява около дузина ентусиасти – честни съдии на турнирите, обясняват чудесно за новобранците и най-вече играят със страст и желание каквото им хрумне.

Недейте просто да ми вярвате, елате да поиграете с нас. Вижте къде сме долу на картата и вземете приятели и добро настроение на идване!

Magic the Gathering group: Magic the Gathering Facebook
Yu-Gi-Oh! group: Yu-Gi-Oh! Facebook
Board Games group: Board Games Facebook
Hearthstone group: Hearthstone Facebook
RPG group: RPG Facebook

Пълен списък с настолните игри, които предлагаме може да намерите в BoardGameGeek профила ни: https://boardgamegeek.com/user/VarnaGames