Fate Reforged Game Day

Fate Reforged Game Day

Game Day са специални турнири с формат Standard, които се случват около 1 месец след излизане на ново издание. Тези събития показват каква роля са взели новите карти от последното издание в Standard тестетата на играчите.

Всеки участник на турнира ще получи специална full-art промо карта Mardu Shadowspear:

Fate Reforged Game Day Promo

Играчите играят определен брой рундове, спрямо бройката им в турнира. След края на турнира се образува нов турнир с директни елиминации от първите 8 играча в основния турнир.

Всеки един от тези първи 8 играча ще получи допълнително специална full-art foil промо карта Supplant Form:

Fate Reforged Game Day Promo Foil

Победителят в края на допълнителния турнир с директни елиминации ще спечели специалния шампионски playmat, който ще бъде знак за неговата победа на Game Day турнира:

Fate Reforged Game Day Playmat

Дата: 15 февруари 2015
Час: 13:00 – записване, 13:30 – начало
Място: Varna Games
Входна такса: 10 лева
Награди: По 1 booster пакет в наградния фонд за всеки записал се участник, като накрая наградния фонд ще бъде разпределен между първите играчи в турнира, но ще има и booster пакети на случаен принцип за останалите, които не са успели да стигнат до първите места.
Отделно от това след края на Swiss частта на турнира, т.е. преди турнира с директни елиминации ще бъде отворена една кутия от изданието From the Vault: Annihilation и всеки един от участниците ще си избере по една карта от нея, спрямо класирането си в турнира.

Posted in Magic the Gathering, Новини Tagged with: , , , , , ,