Duelist Alliance Sneak Peek

duea_logo

Бъди един от първите играчи, които ще изпробват картите от най-новото издание – Duelist Alliance!

duea_packshot

С излизането на новата анимация Yu-Gi-Oh! ARC-Ⅴ  е време и за изцяло нови типове тестета и напълно нов тип чудовища! Последвайки излизането си в тестетата Starter: Space-Time Showdown, Pendulum чудовищата се появяват с пълната си сила в новото издание Duelist Alliance!

Наполовина чудовища, наполовина магии, тези мистични същества ще позволят на играчите да обръщат играта в своя полза с новия тип призовавания – Pendulum Summons, най-новата механика в играта, която ще окаже значително въздействие на начина, по който до сега сте се дуелирали.

Sneak Peek са специален тип турнири, които се провеждат преди излизане на ново издание, и дават възможността на играчите да се докоснат до новите карти и механики възможно най-скоро! На тези турнири всеки един от играчите получава 5 пакетчета с карти от новото издание, които след като ги отвори трябва да направи тесте от минимум 20 карти, с което ще участва на Sneak Peek турнира! Тестето и картите, които са отворени от тези 5 пакетчета си остават за играча, така че след турнира ще може да ги изпробвате или добавите в тестето, с което по принцип се дуелирате!

Победителят в турнира печели и специален Duelist Alliance Game Mat с Odd-Eyes Pendulum Dragon, изработен специално за Sneak Peek турнира!

Всеки участник получава специална limited edition карта – Ultra Rare Dragon Horn Hunter!

Във “Varna Games” турнирът ще се проведе на 16-ти август.

Записването започва от 13:00, а турнирът от 14:00.

duea_mat

Posted in Yu-Gi-Oh!, Новини Tagged with: , , , , ,