Battle Pack 3: Monster League

Monster-League

Battle Pack 3: Monster League

Новото издание Battle Pack 3: Monster League ще предостави цяла нова гама от забавни и интересни чудовища, магии и капани, с които ще бъдат изпитани вашите умения да драфтите, да изграждате тестета, както и уменията ви да се дуелирате по един изцяло нов начин!

Както другите издания от серията Battle Pack и това е създадено със специалната цел да се играе като драфт или като турнир със запечатани пакетчета с карти.

Специално правило
По време на турнирите Battle Pack 3: Monster League ще има специално правило, което е: Всяко едно чудовище е всеки възможен тип чудовище.

Това правило се отнася за всички чудовища, независимо от зоната, в която се намират(Основното тесте, Специалното тесте, в ръката, в гроба, на полето или извън игра).
Дуелирайки се по този начин може да очаквате да видите още повече интересни и невиждани до сега комбинации и стратегии, които обикновено не биха сработили!

10 изцяло нови карти
Battle Pack 3: Monster League ще включва 10 изцяло нови карти, които до сега не са издавани и ще бъдат 100% легални за игра и в нормалните тестета за игра. Очаквайте още повече забавни и интересни моменти по време на драфтовете с тези 10 нови карти.

Очаквайте скоро и разяснение на концепцията и правилата на драфт турнирите!

Posted in Yu-Gi-Oh!, Новини Tagged with: , , ,