Varna Games на AniFest 2014 – Готови ли сте за игра?

anifest201411

Заповядайте да се позабавлявате и поиграте на щанда на клуба за настолни игри и игри с карти “Varna Games“.

AniFest – от фенове за фенове е български фестивал посветен на аниме, манга и източно-азиатската култура, който се провежда от 2011 година насам в морската столица – гр. Варна! Фестивалът се организира от Национален клуб за Аниме, Манга и Японска култура “Шиоказе” – гр. Варна. В програмата са включени разнообразни елементи от модерната азиатска култура. Четвъртото издание – AniFest 2014 ще се проведе на 30-ти август в Дворец на културата и спорта – гр. Варна. На AniFest 2014 ще можете да се включите в някои от турнирите и демонстрациите по настолни игри и игри с колекционерски карти, които предлага клуб “Varna Games”. Yu-Gi-Oh!

  • Какви ще са изискванията за участие в турнира?

– Трябва да имате тесте с размер от 40 до 60 карти. – За участие в турнира тестето ви трябва да се състои само от оригинални карти! – Тестето ви трябва да е съобразено с актуалния лист с ограничения, който може да прегледате на следния линк: http://www.yugioh-card.com/en/limited/ – Всеки желаещ за участие в турнира трябва да се запише на място до 15 минути преди началото му! – Броят участници, които ще бъдат допуснати в турнира е 20 (няма да се допускат повече). – Моля следете и спазвайте указаните часове за регистрация и начало на турнира, след като бъдат обявени.

  • Какъв ще е форматът на турнира?

Форматът на турнира ще бъде Swiss формат. Това означава, че в зависимост от броя участници ще има определен брой рундове. Всеки един рунд играчите играят и събират победи или загуби, а крайното класиране се определя от броя на победите и загубите по време на турнира.

  • Входна такса за участие?

3 лева

  • Награди?

В зависимост от броя участници ще се раздават booster-и от новото издание Battle Pack 3: Monster League! Magic the Gathering

  • Какви ще са изискванията за участие в турнира?

– Трябва да имате тесте с размер от поне 60 карти. – За участие в турнира тестето ви трябва да се състои само от оригинални карти! – Тестето ви също така трябва да отговаря на изискванията посочени на следния сайт: http://archive.wizards.com/Magic/tcg/resources.aspx?x=judge%2Fresources%2Fsfrmodern – Всеки желаещ за участие в турнира трябва да се запише на място до 15 минути преди началото му! – Броят участници, които ще бъдат допуснати в турнира е 20 (няма да се допускат повече). – Моля следете и спазвайте указаните часове за регистрация и начало на турнира, след като бъдат обявени.

  • Какъв ще е формата на турнира?

Форматът на турнира ще бъде Modern Swiss формат. Modern означава, че може да играете с всички карти, които са излезли от изданията, които са след Eighth Edition. Swiss означава, че в зависимост от броя участници ще има определен брой рундове. Всеки един рунд играчите играят и събират победи или загуби, а крайното класиране се определя от броя на победите и загубите по време на турнира.

  • Входна такса за участие?

3 лева

  • Награди?

В зависимост от броя участници, ще се раздават booster-и от последното издание на Theros блока – Journey Into Nyx. Dixit Пред щанда на “Varna Games” ще може да наблюдавате и участвате в презентациите на някои от най-забавните бордови игри, които ще ви вдъхновят да мислите, ще упражнят вашата логика и ще ви предоставят едно приятно прекарано време. Dixit е една от най-известните парти игри в жанра. Играта не случайно е известна, след редицата си награди, най-отличимата от които е “Игра на годината” през 2010-та. Dixit е игра на асоциации, притежаваща едни от най-артистичните карти за игра, в която ще се наложи да използвате въображението си докате се забавлявате. Jungle Speed и Dobble са другите две парти игри, които ще бъдат презентирани! Те също са с елемента на асоциациите, но при тях действието е доста по-интензивно. В тези игри ще трябва да разчитате на своя усет за наблюдение и бързите си рефлекси, за да бъдете победител!

Posted in Board Games, Magic the Gathering, Yu-Gi-Oh!, Новини Tagged with: , , , ,